Pravno obvestilo

Informacije na spletnih straneh HcK so izključno informativne in splošno izobraževalne. 

HcK se bo trudil, da bodo podatki, objavljeni na teh spletnih straneh, pravilni, popolni in ažurni. Pridržuje si pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, in to ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. 

Ne HcK ne katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi teh spletnih strani, v nobenem primeru ni odgovorna za nobeno škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani oz. informacij, ki jih vsebujejo, in/ali kakršno koli napako ali pomanjkljivost v njihovi vsebini. 

Na spletnih straneh HcK so tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb. HcK jih nudi kot ugodnost za uporabnike svojih spletnih strani, ker pa nad drugimi spletnimi stranmi nima nadzora, ne prevzema nobene odgovornosti za spoštovanje njihove zasebnosti in vsebine.

Vse informacije in podobe na spletnih straneh HcK so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumente, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko reproducira samo v nekomercialne namene. Pri tem morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na spletnih straneh HcK, se brez pisnega dovoljenja  HcK ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Na vsaki strani ali delu reproducirane vsebine teh spletnih strani mora biti napisano: "©2010 HcK - Vse pravice pridržane.".

HcK se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.hck.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

© 2023, Homeopatski center Krevel
Izdelava spletnih strani: Sloway spletne rešitve